0413 39 56 65 voor informatie en tarieven

Domotica voor E-installateurs

Uw klant wil domotica. Maar: graag een betaalbare domotica oplossing. Eentje die van alle gemakken is voorzien en is te bedienen via smartphone, tablet of PC. En u weet: een KNX domotica installatie is een goede oplossing. Maar: door de hoge kosten niet voor iedereen weggelegd. Er is sinds enkele jaren gelukkig een alternatief: Loxone.

 

Loxone: maakt domotica toegankelijk

Het Oostenrijkse merk Loxone komt in 2009 met de miniserver, het hart van een stabiele Loxone Smarthome installatie. Insteek: smarthomes moeten voor iedereen toegankelijk zijn. Het product slaat aan. Eerst in Oostenrijk. Later in de rest van Europa, inclusief Nederland. In Nederland is het zelfs een van de hardst groeiende smarthome oplossingen. 

 

Ook met Loxone zijn alle wensen te realiseren

Loxone heeft zich in relatief korte tijd razendsnel als ijzersterk merk in de markt gevestigd. Mede dankzij de investeringen die in de software zijn gedaan en die het, samen met de diverse extensies, tot een superieure oplossing in domotica maken. Eentje waarmee u aan alle wensen van uw klanten tegemoet kunt komen. Ook die aan prijsstelling!

 

Wat kan ik voor u als installateur betekenen?

Ik wil u graag bijstaan in uw advies aan uw klanten op het gebied van domotica. Dat advies betreft zowel ontwerpen als programmeren. In het menu links ziet u wat ik concreet voor u kan betekenen. Zullen we de samenwerking aangaan? Ik hoor graag van u.

CONTACTDOWNLOAD BROCHURE