Nieuw product – Loxone audioserver

> <

Er werdt al lang over gespeculeerd, Loxone deed er zelf geheimzinnig over en heeft de presentatie live via Youtube uitgezonden.

Audioserver 1
Loxone Audioserver

De Loxone Audioserver vervangt de oudere Music server. De Loxone Audioserver heeft een ingebouwde versterker en is door middel van optionele stereo extensies uit te breiden zodat je audio in meer ruimtes kan voorzien.

Audioserver 2
Loxone Audioserver met Stereo extensies

Naast TuneIn internetradio en Spotify kunnen er ook audiofragmenten afgespeeld worden voor een deurbelfunctie, alarmsirenes en text-to-speech. Een nieuwe functie is de omroepfunctie. Heel makkelijk kun je met een Smartphone of tablet wat inspreken dat over de geselecteerde speakers omgeroepen wordt. Roep bijvoorbeeld eenvoudig dat het eten klaar of dat de kinderen uit bed moeten komen.

Door middel van een update gaat Loxone ervoor zorgen dat deze Audioserver later ook te combineren is met Sonos speakers en Airplay 2.

Audioserver 3
Loxone Audioserver in- en outputs

Natuurlijk heeft Smarthome Domotica de nieuwe Loxone Audioserver ingebouwd in de showroom waar deze te bezichtigen en te beluisteren is. U zult er versteld van staan hoe goed de kwaliteit van de audio is!

« ga terug