Assembleren schakelkast

De schakelkastkast is het hart van de smarthome installatie. En dat niet alleen: omdat de verdeelkast vaak het enige zichtbare resultaat is van uw werk, geldt het voor u als installateur als uw visitekaartje. Naar uw klant toe. Maar ook naar vrienden en kennissen van uw klanten toe, die worden rondgeleid in de nieuwe of verbouwde woning.

EN DUS: MOET DE SCHAKELKAST ER SUPER UITZIEN!

Ik help u daarbij. Is dat nodig? Meestal wel, inderdaad. Een traditionele verdeelkast is relatief klein en eenvoudig. Wordt daar domotica in geïntegreerd, dan wordt de verdeelkast groter en complexer. De uitdaging is om die verdeelkast desondanks overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te houden, ook met het oog op eventuele toekomstige uitbreidingen. Dat vergt gecombineerde expertise: die van u als installateur en die van mij als domotica specialist. 

WAT DOEN WIJ NOG MEER?

Om er voor te zorgen dat u als installateur de schakelkastkast gemakkelijk en snel kunt installeren, bedraad ik alle groepen en voorzie ik alle in- en outputs van klemmen. Daarnaast krijgt u een overzichtelijk aansluitschema. Met één doel: zorgen dat uw klant een schakelkast krijgt die hij tijdens de rondleiding graag en zelfs met trots laat zien. 

Loxone schakelkast
Voorbeeld van een verdeelkast met Loxone componenten