0413 39 56 65 voor informatie en tarieven

Over ons

Het was 2011. De vraag naar domotica nam toe. Steeds meer mensen ontdekten hoe gemakkelijk het was om functies in huis te automatiseren en op elkaar af te stemmen. En ook: hoe toegankelijk dat was. Met name met de opkomst van Loxone als merk, een van de meest gebruikersvriendelijke merken in domotica. Dat was voor ons het signaal om nog verder te gaan specialiseren in het ontwerpen en programmeren van domotica installaties; en dan met name die van Loxone. 

 

Domotica voor installateurs en particulieren

Inmiddels werken wij nauw samen met Loxone Benelux, mogen wij ons Loxone Gold partner noemen, werken wij door heel Nederland, voor particulieren en installateurs, en doen wij zelfs opdrachten in het buitenland. 

  • Installateurs adviseren wij bij het selecteren van de juiste producten voor hun klanten. Naast het leveren van de producten schrijf ik ook de benodigde software.
  • Particulieren nemen wij van a tot z mee aan de hand: wij laten hen real life zien wat zoal de mogelijkheden in smarthomes zijn, adviseer hen hoe zij functies in hun woning kunnen automatiseren, lever de producten, bouw de verdeelkast en programmeer de software.

 

Werkgebied: Nederland, maar ook het buitenland

Wij werken hoofdzakelijk in Nederland. In woonhuizen, appartementen en villa's, maar als gevolg van de prettige samenwerking met installateurs in toenemende ook in winkels en restaurants. Tegelijkertijd krijgen wij steeds vaker opdrachten uit het buitenland. Dat geldt dan met name Nederlanders die in het buitenland een tweede woning of vakantiewoning hebben en ook daar domotica geïnstalleerd willen hebben.

 

Ervaren wat domotica is? Kom naar onze ‘showroom’!

Kunt u zich maar moeilijk een voorstelling maken van wat domotica nu precies is en van wat het u kan opleveren? Dan nodigen wij u van harte uit in onze ‘showroom’. Dat wil zeggen: wij werken vanuit een woning met bedrijfsruimte die beide volledig zijn geautomatiseerd en waar ik u graag rondleid. Bel even. Dan maken we een afspraak en kunt u ervaren hoe u uw verlichting, rolluiken, verwarming, muziek, uw energiebeheer, enz. automatiseert, bedient en volledig op elkaar afstemt.