Over ons

Het was 2011. De vraag naar domotica nam toe. Steeds meer mensen ontdekten hoe gemakkelijk het was om functies in huis te automatiseren en op elkaar af te stemmen. En ook: hoe toegankelijk dat was. Met name met de opkomst van Loxone als merk, een van de meest gebruikersvriendelijke merken om een ‘Smarthome’ te realiseren. Dat was voor ons het signaal om volledig te gaan specialiseren in het ontwerpen en aanleggen van Loxone Smarthome installaties.

Specialist in Loxone Smarthome installaties

Inmiddels werken wij alweer jaren nauw samen met Loxone Benelux, zijn wij Loxone Gold partner, werken wij door heel Nederland, voor particulieren en installateurs, en doen wij ook opdrachten in het buitenland. 

Gemiddeld hebben wij altijd zo’n 25 complete Loxone Smarthome installaties in opdracht. Wij ontwerpen dan de smarthome installatie, leveren de Loxone producten en verzorgen de installatie.

Ons team wordt jaarlijks bijgeschoold door Loxone zodat wij u goed kunnen adviseren. Nieuwe Loxone producten worden altijd eerst door ons aangeschaft zodat wij hier ervaring mee hebben.


Ons team!

Inmiddels werken wij met 3 mensen aan mooie Loxone Smarthome installaties.

Roel Manders
– verkoop / engineering –

Mail Roel
Bart van Dooren
– allround –

Mail Bart
Marijn School
– montage / software –

Mail Marijn

Onze opdrachtgevers: particulieren, installateurs en aannemers

Wij werken hoofdzakelijk voor particulieren in Nederland. In woonhuizen, appartementen en villa’s. Meestal zijn ze al bekend met Loxone als merk. Bijvoorbeeld omdat ze zich online al wat georiënteerd hebben of bij vrienden of familie ervaren hebben hoe vriendelijk het merk is.

Maar ook installateurs en aannemers werken graag met ons samen om hun klant het beste van dienst te zijn. Zij zien domotica als specialisme en laten het adviseren en installeren van smarthomes graag over aan een partner die daar volledig in thuis is. Wij helpen hen dan graag.