Loxone App

Perfect voor Smart Homes, commerciële projecten & andere toepassingen

Eén app voor alles

Of u nu een iPhone of een toestel met Android hebt, een smartphone of een tablet. Of u nu de verlichting, de zonwering, de muziek of het zwembad wil bedienen. Bedien uw woning, kantoor, restaurant … eenvoudig met de Loxone App. Gebruik de app op het apparaat van uw keuze.

Personalisatie

Rangschik functies, ruimtes en categorieën naar wens – door middel van een individuele rating of sorteerfunctie. Bovendien kunt u symbolen, benamingen, beoordelingen … in de app of visualisatie op elk moment veranderen.

Energie

Perfect voor eigenaars van een fotovoltaïsch systeem. In één oogopslag kunt u zien hoeveel energie u verbruikt, hoeveel het PV-systeem op het dak produceert en hoeveel u afneemt van of levert aan het net. Statistieken inbegrepen!

Statistieken

Helpt energiebesparingspotentieel aan het licht te brengen: uw statistische gegevens worden perfect gevisualiseerd in de Loxone App en kunnen in detail worden geanalyseerd door in of uit te zoomen.

Muziek

In de gratis Loxone App hebt u altijd alles rond het thema muziek in beeld dankzij het overzichtelijke en functionele design.

Weer

In combinatie met de Loxone Weerservice en het Weerstation krijgt u exacte weergegevens en voorspellingen voor uw locatie in de Loxone App.

Deur -en poortsturing

U wordt verwittigd als de deurbel gaat. Praat met bezoekers aan de deur via de app. Controleer de app om te zien welke bezoeker u hebt gemist of dat de garagedeur gesloten is.

Nu Loxone App testen!

Er zijn nog veel meer functies beschikbaar in de Loxone App. Download nu onze gratis app in de app store van uw keuze en test alle functies op onze Test Miniserver.

Smart Home App - App Store

Smart Home App - Play Store

Smart Home App - Amazon Store

Geniet in alle rust

Wat zijn jouw voordelen van huisautomatisatie

Comfort

Je ervaart enorme tijdswinst op jaarbasis, omdat tientallen handelingen worden geautomatiseerd. Daarnaast geniet je van meer comfort op het vlak van temperatuur, binnenklimaat, verlichting, enz.

Duurzaamheid

Het systeem zal ook energie besparen. De slimme verwarming en integratie van zonnepanelen of een thuisbatterij verlagen je energiefactuur.

Veiligheid

Door je huis te automatiseren bescherm je jouw gezin tegen inbraken en brand.

Wij zijn Smarthome Domotica

Uw vertrouwde Loxone partner.
Plan een adviesgesprek