Verbouwing

Hoe mooi is het om uw eigen huis te gaan moderniseren. Om eindelijk al uw wensen te gaan realiseren. Qua architectuur, inrichting, beleving en … functionaliteit. Want u wilt niet alleen een mooi huis, u wilt ook een slim en comfortabel huis. Toch? Een huis waar zo veel mogelijk functies zijn geautomatiseerd. En nee, dat is geen luxe. Niet meer. Dat is gewoon het toepassen van een stukje techniek. Dat is een Loxone Smarthome.

Iedere woning smart. Dankzij Loxone.

Domotica is fantastisch. Echt waar. Maar als het programmeren ervan flink in de papieren gaat lopen, zoals met een KNX installatie het geval is, dan wordt het een serieuze afweging of domotica wel perse noodzakelijk is. Dat is heel begrijpelijk. Maar vooral ook: heel erg jammer. Want smarthomes worden de standaard. Niet nu. Niet morgen. Maar over een aantal jaren. En hoe spijtig is het dan als uw net verbouwde woning geen Smarthome is…

En toen was daar Loxone.

Loxone timmert al sinds 2010 keihard aan de weg met geavanceerde, maar betaalbare smarthome oplossingen. Want, zo stelt het merk, als de techniek er is, dan moeten we die techniek ook toegankelijk maken. Eenvoudig te gebruiken zonder dat u hiervoor een techneut moet zijn.

Een Smarthome met Loxone is toegankelijker dan u denkt!

Wilt u weten wat Smarthome voor u kost? Bel of mail voor een afspraak. Op basis van de plattegrond of bouwtekening van uw huis, demonstreren wij vrijblijvend wat Loxone domotica toe kan voegen, wat domotica u gaat kosten, maar vooral wat de complete smarthome u gaat opleveren.

Stappenplan

Wij zijn Smarthome Domotica

Uw vertrouwde Loxone partner.
Afspraak makenDownload brochure