Showroom

Kunt u zich maar moeilijk een voorstelling maken van wat Loxone domotica nu precies is en van wat het u kan opleveren? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Deze bestaat uit een woning met kantoor en presentatieruimte – in totaal ruim 100 m2 – waar we alle opties, gemakken en snufjes kunnen laten zien op het gebied van verlichting, zonwering, klimaatregeling, muziek, energiebeheer, enz.

Wat kunt u verwachten van een afspraak in onze showroom?

Na een kort kennismakingsgesprek demonstreren wij de basisfuncties van een Loxone Smarthome. U ervaart zelf hoe eenvoudig het systeem werkt met de Loxone drukknopstandaard op de tastsensoren. U krijgt bovendien uitleg over hoe deze functioneren met de aanwezigheidssensoren en lichtscenes.

U ervaart hoe eenvoudig het is om lichtscenes aan te passen en hoe u gemakkelijk een ander muziekje afspeelt in de gewenste ruimte. Ook ziet u hoe de functies ‘Goedenacht en ‘Woning verlaten’ werken.

Na de demonstratie nemen we samen uw project door. Dat doen we aan de hand van de ontwerptekeningen, die we u vragen voor onze afspraak toe te sturen. Wij nemen alle gewenste Smarthome functies met u door en schetsen deze digitaal in de ontwerptekening. Tijdens ons gesprek krijgt u gratis en vrijblijvend advies over het toepassen van bepaalde types verlichting en functies.

Lichtplan

Verlichting is belangrijk in een moderne woning. Verlichting bepaalt de sfeer, maar moet ook functioneel zijn op momenten dat dit belangrijk is. Veel van onze klanten laten een lichtplan ontwerpen of weten zelf goed wat ze willen. Komt u daar zelf niet helemaal uit of wilt u een lichtplan op laten stellen? Dan helpen wij u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Aan de hand van de gemaakte schets en verdere info ontvangt u doorgaans binnen één week een offerte op maat.

Maak een afspraak

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Dat kan overdag, maar mag ook in de avond. Houd u er rekening mee dat de gemiddelde showroomafspraak 2-3 uur in beslag neemt.

Rijd u elektrisch dan heeft u bij ons de mogelijkheid om uw auto bij te laden.

Afspraak makenBellen met een medewerker

De volgende Smarthome functionaliteiten en componenten kunnen wij demonstreren in onze showroom.

Bediening:
 • Touch Pure (glazen) en Touch Tree/Air (kunststof) Touchsensoren;
 • Touch Surface (voor bediening op bv. een kookeiland);
 • Touch Nightlight (nachtlamp met wekkerfunctie);
 • Touch Grill (BBQ temperatuurmeter met kookwekker);
 • iPad en smartphone bediening.
Functie verlichting:
 • Werking van automatische verlichting door aanwezigheidssensoren, bedrijfsmodi en astro functies;
 • Toepassen van lichtscenes en het aanpassen van lichtscenes;
 • Mogelijkheden tot dimmen (Fase afsnijding / DALI / Loxone Tree verlichting)
Functie klimaat:
 • Verwarming met een waterpomp of CV-ketel en in de warme maanden koelen met dezelfde warmtepomp of airconditioning behoort tot de mogelijkheden;
 • Ook zijn er alternatieve warmtebronnen mogelijk zoals een pellet kachel, stadsverwarming of elektrische infrarood verwarming;
 • Een goed binnenklimaat betekent ook dat er voldoende geventileerd zal worden, dit kan op basis van aanwezigheid, CO2 of een combinatie daarvan.
Functie automatische zonwering:
 • Zon en temperatuurde gestuurde zonwering zoals screens, rolluiken of buiten jaloezieën;
 • Binnenzonwering gestuurd op tijd en/of aanwezigheid, denk hierbij ook aan aanwezigheidsemulatie. Hiervoor maken we vaak gebruik van elektrische gordijnen of jaloezieën;
 • We demonstreren wat de functies zijn van de Weatherservice en het weerstation

Audio (Radio/Spotify) (SONOS/Airplay), Alarm (brand en inbraak), Toegangscontrole, Energie beheer, Camerasystemen en meer…