Nieuwbouw

Bij het (laten) bouwen van een nieuwbouwwoning of kopen van een projectwoning komt u voor veel keuzes te staan. Een daarvan is de vraag of u uw nieuwe woning slimmer wilt maken.

In deze tijd is het goed om voor uzelf te overwegen of u de woning toekomstbestendig wilt hebben of dat u voor een conventionele E-installatie wilt gaan. U heeft ons gevonden op het internet, dus wilt u waarschijnlijk graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw nieuwe woning.

Hieronder beschrijven wij de 3 meest voorkomende situaties:

  • U gaat bouwen in eigen beheer
  • U wilt zelf aan de slag met Loxone Domotica
  • U heeft een projectwoning gekocht

U gaat bouwen in eigen beheer

Het merendeel van onze klanten, zo’n 70%, bouwt een nieuwe woning in eigen beheer. U heeft dan de meeste vrijheid! U heeft een perceel aangekocht en heeft een architect in de arm genomen die uw droomhuis heeft ontworpen. U gaat zelf op zoek naar een aannemer of stelt zelf een bouwteam samen. U heeft ideeën wat u van een Smarthome verwacht, maar u zoekt hierin een partij die u van een goed advies kan voorzien en u kan ontzorgen in de wereld van de ‘Smarthomes’.

Stappenplan

U wilt zelf aan de slag met Loxone Domotica

Natuurlijk kunt u bekijken wat u nodig heeft aan Loxone componenten en deze in onze Loxone webshop bestellen, maar onze ervaring is dat u niet alle mogelijkheden kent die uw nieuwe woning zo ‘Smart’ kunnen maken.

Met onze ruime ervaring kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuzes. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een afspraak maken in onze showroom. Wij demonstreren dan de mogelijkheden van het Loxone Smarthome systeem en kijken samen met u naar de ontwerptekening en geven aan wat er allemaal mogelijk is. Hierna ontvang u van ons een bestellijst waarmee u zelf de producten in onze webshop kunt bestellen.

Heeft u daarna nog advies nodig betreffende de installatie of de software programmering? Dan helpen wij u graag. Ook kunt u ervoor kiezen om de besturingskast door Smarthome Domotica te laten assembleren en de software programmering aan ons over te laten.

Stappenplan

U heeft een projectwoning gekocht

Als u een projectwoning heeft gekocht dan is het raadzaam om in een vroeg stadium contact met ons op te nemen. U heeft dan nog de keuze om extra leidingen aan te laten leggen. Zijn de bouwwerkzaamheden eenmaal gestart, dan is het niet altijd mogelijk om de aannemer de wijzigingen door te laten voeren. Dan kun je de gemakken van de Smarthome installatie niet altijd ten volle meer benutten.

Stappenplan

Wij zijn Smarthome Domotica

Uw vertrouwde Loxone partner.
Afspraak makenDownload brochure